06.05.2020

Українська  мова в інтернет-просторі готуємося до іспиту та удосконалюємо знання (подорож друга – сайти).

 Кафедра українознавства, документознавства та інформаційної діяльності активно працює над тим, щоб інтернет-ресурси стали частиною навчального процесу і допомагали вдосконалювати та поглиблювати знання з гуманітарних дисциплін, зокрема з української мови. Мовна вправність, вільне володіння державною мовою – це неодмінні риси  сучасного фахівця. Дистанційна форма навчання стала  реаліями сьогодення, тому запорукою якісної підготовки до літньої сесії та успішного складання заліків та іспитів є вільне орієнтуватися в освітньому контенті, чіткий вибір  зручних форм повторення вивченого та засвоєння нового матеріалу. Для того щоб зорієнтувати як  студентство, так і всіх зацікавлених у високому рівні володіння мовними нормами започатковуємо короткі огляди  інтернет-ресурсів, що можуть стати у пригоді для вироблення мовної грамотності та мовленнєвої культури.

Тренувальне тестування з української мови, яке допоможе пригадати складні випадки слововживання, студенти зможуть пройти з 13 квітня і до 17 квітня за таким посиланням

А тепер короткий огляд тих джерел, що містять теоретичний матеріал, сучасну ілюстративну наповненість та мають найголовніше в опануванні мовними труднощами – широкий вибір практичних вправ і завдань.

Детальніше у інформаційних матеріалах

?>
вверх