12.01.2021

Участь у конкурсі VDC Roasting 2020

У період з 9 листопада по 19 грудня 2020 року проходив міжнародний конкурс VDC Roasting .

VDC Roasting 2020 – міжнародне студентське командне змагання серед студентів архітектурних, будівельних та інженерних спеціальностей, спрямоване на поширення знань та практичних навичок з віртуального будівництва (Virtual Design and Construction) для молодого покоління спеціалістів у будівельній галузі світу. 

Ідеєю цього конкурсу є поширення знання серед студентів будівельних спеціальностей про технології віртуального будівництва на міжнародному рівні.

Зі студентів нашої академії було сформовано команду для участі у конкурсі. До складу команди увійшли студенти Будівельного факультету Сіренок Кирило та Дунда Валерій. В якості менеджера команди був к.т.н., доцент кафедри Залізобетонних та кам’яних конструкцій Сопільняк Артем Михайлович. 

З 9 по 29 листопада команда виконувала завдання першого (кваліфікаційного) етапу, за результатами якого вийшла до фіналу посівши 5 місце серед 32 команд-учасників з різних міст України та навіть світу (Німеччина, Польща та інші). 

Фінальний етап проходив 19 грудня, з 8:30 до 23:00. За цей час командам необхідно було виконати ряд завдань, а саме 4D планування і логістика, вибір та редагування системи опалення, поліпшення параметрів енергоефективності огороджуючих конструкцій та координація взаємного розташування інженерних систем та комунікацій. Усі завдання виконувались на базі програмних комплексів Autodesk©Revit, Autodesk©Navisworks, Autodesk©Insight.

За результатами виконаних завдань команда зайняла почесне 4 місце серед 10 команд, що вийшли у фінальну стадію конкурсу. Вітаємо учасників з таким чудовим результатом!

Участь в конкурсах, таких як VDC Roasting 2020, дозволяє талановитій молоді розкрити свій творчий і науковий потенціал, а також розширює співпрацю викладачів та студентів в сферах науки і освіти.

 

?>
вверх