19.04.2023

Участь студентів та викладачів кафедри Дизайну та реконструкції архітектурного середовища у XXXIII міжнародній науково-практичній конференції «Стародубівські читання-2023»

На базі ПДАБА відбулася ХХХІІІ міжнародна науково-практична конференція «Стародубівські читання-2023» 19 квітня 2023 р. Конференція була присвячена 119-й річниці з дня народження академіка АН УРСР, д.т.н., професора К.Ф. Стародубова. В цьому році тема конференції «Актуальні проблеми матеріалознавства у будівництві і архітектурі та втілення нових наукових розробок в роботах по ліквідації наслідків бойових дій і у повоєнній відбудові країни».

Тези доповідей на секційне засідання представили студенти і викладачі кафедри ДРАС: ст. Борцова І.А., доц. Товстик Т.М., доц. Харлан О.В., ст. Лосєва Є.М., доц. Харченко К.С., ст. Остапенко С.О., ст. викл. Остапенко Л.С., ас. Протас Я.Н., доц. Краснюк А.В., ст. Дьяконов Д.М. Було представлено виступи з доповідями: «КОНЦЕПЦІЯ ГЕНЕРУВАННЯ АРХІТЕКТУРНОГО ОБ’ЄКТУ У СИСТЕМІ ГІБРИДНОГО МІСЬКОГО СЕРЕДОВИЩА НА ОСНОВІ ТЕОРІЇ МЕТАБОЛІЗМУ» (автор ст. Борцова І.А., кер. доц. Товстик Т.М.), «ВСЕСВІТНЯ СПАДЩИНА УКРАЇНИ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ В ЧАСИ ВІЙНИ» (автор доц. Харлан О.В.), «АРХІТЕКТУРНЕ СЕРЕДОВИЩЕ, ЯКЕ ЗЦІЛЮЄ» (автор ст. Лосєва Є.М., кер. доц. Харченко К.С.).

?>
вверх