10.12.2021

Участь конкурсу STEEL FREEEDOM 2021

2021 року в конкурсі STEEL FREEEDOM, було 135 зареєстрованих команд (абсолютний рекорд за дев’ять років проведення конкурсу). Серед 14 Вищих навчальних закладів також були команди від ПДАБА, до складу яких ввійшли 3-4 студенти Архітектурного факультету та студенти магістри від Будівельного факультет:

1 команда – проект С-197 : Туліна Даяна, Кирило Сіренок та Товстік

Тамара Миколіївна

2 команда – проект С-508 : Леоненко Марія, Олейніченко Олександра,

Шайдук Олена та Валерій Дунда

3 команда – проект С-738 : Галієв Логман, Коляса Єгор, Литвиненко

Анна та Харченко Катерина Сергіївна

Під час проведення конкурсу було розроблено 84 проекти. Лише 74 команди пройшли до півфіналу, серед яких було і 3 наші команди. Проекти, які були розроблені студентами нашої академії були в категорії – «Створення проекту культурного центру у м. Київ».

Організатори конкурсу поставили перед студентами складні завдання: комунікація з реальним замовником, робота в команді з технічним завданням, ділянкою, обмеженнями та чіткими дедлайнами кожного етапу конкурсу. Основна задача конкурсу – показати талант та величезний потенціал студентів архітекторів та проектувальників, гучно заявити про себе, відкрити можливості для професійного росту, та, звісно, створити неймовірні проекти для топових замовників будівництва із застосуванням металоконструкцій.

Вітаємо учасників конкурсу! Молодці!

?>
вверх