01.11.2023

Участь команди Енерго-інноваційного ДніпроХабу в урочистому відкритті Центру кар’єри у Дніпровському центрі професійно-технічної освіти

В рамках виконання міжнародного проєкту UKRENERGY 31 жовтня команда Енерго-інноваційного ДніпроХабу прийняла участь в урочистому відкритті Центру кар’єри у Дніпровському центрі професійно-технічної освіти. Центр розвитку кар’єри – це новий структурний підрозділ ДЦПТО, місією якого є підготовка, підтримка здобувачів освіти та випускників для сприяння їх успішної інтеграції на ринок праці. Забезпечення тісних взаємозв’язків між здобувачами освіти, підприємствами, державною службою зайнятості та закладами освіти.

Під час урочистого відкриття Центру кар’єри в ДЦПТО відбувся круглий стіл на тему «Пріоритетна взаємодія системи П(ПТ)О із соціальними партнерами в рамках функціонування Центру кар’єри та підприємництва (регіональний компонент) в умовах воєнного стану та повоєнного стану в країні». До слова як почесний гість був запрошений ЮРЧЕНКО Євген – керівник ДніпроХабу.

Символічним стало підписання меморандуму про співпрацю між Дніпровським центром професійно-технічної освіти з Придніпровською державною академією будівництва та архітектури під час урочистостей з нагоди відкриття Центру кар’єри.

?>
вверх