26.11.2021

Участь Енерго-інноваційного Хабу ДВНЗ ПДАБА у вебінарі «Енерго-інноваційні хаби як платформи для формування кваліфікацій з енергоефективності: досвід України»

25 листопада відбувся вебінар через MS Teams за темою «Енерго-інноваційні хаби як платформи для формування кваліфікацій з енергоефективності: досвід України», на якому Енерго-іноваційні Хаби України ділилися досвідом роботи. Аспірант першого року навчання Андрій Бондаренко гідно представив хаб та академію на міжнародному рівні, доповівши по темі “Energy-Innovation Hub in Dnipro: History of Development, Achievements, Strategic Vision for Future” (Енергетично-інноваційний хаб у Дніпрі: історія розвитку, досягнення, стратегічне бачення майбутнього).
На початку Іма Хренова-Шимкіна, спікер SENECA TG Energy, директор проекту «Сприяння енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні», GIZ Україна привітала учасників вебінару.
Ірина Юр’єва, координатор кваліфікацій з енергоефективності, Проект «Сприяння енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні», GIZ Україна розкрила тему “Energy-Innovation Hubs as Platforms to form Energy Efficiency Qualifications” (Енергетичні інноваційні центри як платформи для формування кваліфікацій з енергоефективності).
Ілля Худяков, Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, Україна представив тему: “Energy-Innovation Hub in Kharkiv: History of Development, Achievements, Strategic Vision for Future” (Енергетично-інноваційний хаб у Харкові»: історія розвитку, досягнення, стратегічне бачення майбутнього).
В кінці вебінару були підведені підсумки роботи Хабів, обговорені основні моменти розвитку.
Доречі, весь вебінар проходив англійською мовою і спікери гідно спілкувались не тільки з українськими учасниками, а також учасниками зі всього світу.
?>
вверх