13.01.2022

Участь ПДАБА та ОДАБА у програмі академічної мобільності “SAM Ukraine” від House of Europe за підтримки Британської ради

Придніпровська державна академія будівництва та архітектури на базі Архітектурного факультету та Одеська державна академія будівництва та архітектури на базі Архітектурно-художнього інституту беруть у часть у програмі академічної мобільності “SAM Ukraine” від House of Europe за підтримки Британської ради.
З 1-го вересня до 19-го грудня 2021 було успішно проведено взаємний обмін студентами, які цілий семестр навчались у приймаючому ЗВО.
Марія Леоненко, Олександра Олейниченко, Олена Шайдук та Катерина Твердохліб діляться враженнями від навчання у Дніпрі. А в Одесі навчалися Альона Федоренко, Ірина Серженко, Єлизавета Совенко, Валентина Кабан та Анна Каранда
Команда проєкту вдячна Фонду, який профінансував програму. Завдяки їй ми зробили важливий крок у розвитку відкритої архітектурної освіти, відпрацювали механізм формування індивідуальної траєкторії навчання студентів, а студентам допомогли значно розширити їх світогляд.
Команда ПДАБА: Олександр Челнокову, Ірина Швець, Юлія Дегтярьова, Тамара Товстик, Олександр Харлан.
Команда ОДАБА: Валерій Уреньов, Алла Перпері, Анастасія Пандас, Тетяна Румілець, Ольга Савицька.

?>
вверх