19.10.2022

Цикл відкритих лекцій (майстер-класів) “Енергоефективність для кожного” Енерго-інноваційний хаб ПДАБА

18 жовтня 2022 року пройшов захід, що присвячений Циклу відкритих лекцій (майстер-класів)  Енергоефективність для кожного. Проводив тренінг партнер ДніпроХабу – Альянс Active House на тему: ” Міжнародний підхід щодо створення проєктів, гідних епохи сталого розвитку “. Спікером був ОЛЕКСАНДР КУЧЕРЯВИЙ – архітектор, верифікатор активних будівель, Президент Альянсу активного будинку України, Віце-голова Міжнародного Альянсу активного будинку, член Національної ради з відновлення України від наслідків війни.
 
Повну версію тренінгу ви можете подивитись на нашому YouTube каналі за посиланням https://youtu.be/ZRuwaa_-2B4 
Підписуйтесь на наш YouTube канал https://www.youtube.com/channel/UCdEg-POi9CfPSGwwYlMYvxw , щоб отримувати ще більше цікавого контенту!
 
Цільова аудиторія: студенти ЗПТО та ЗВО, аспіранти, майстри, будівельники, проєктанти, архітектори та енергоаудитори. Всього було присутні на тренінгу близько 70 зацікавлених осіб. 
Олександр в жвавій формі на білоруській мові розповідав цікаві моменти архітектурного планування будівель.
Ця тема є особливо актуальною, тому що дозволяє, незважаючи на війну, виконувати завдання, закріплені в Меморандумі про співпрацю між Альянсом активного будинку України та Енерго-інноваційним хабом ПДАБА. І головною метою ми бачимо підготовку фахівців, які можуть вирішувати проблеми в архітектурі, а не створювати.
Лекція складалась із загальної частини, що описує підхід, прикладів проектів Олександра, які демонструють досягнення параметрів комфорту, енергоефективності та екологічності, сесії питань та відповідей і навіть домашнього завдання.
Після доповіді відбувся діалог питання-відповідь у дуже жвавій і цікавій формі.
?>
вверх