28.09.2021

Безоплатне навчання за курсом «Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти»

Шановні колеги!

Міністерство освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організовує безоплатне навчання за курсом «Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти», яке відбудеться з 04 по 18 жовтня 2021 року.

Курс покликаний розширити можливості використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу. Він містить п’ять модулів , кожен із яких  складається з відеолекцій, практичних завдань, підсумкового тесту і розрахований на опрацювання матеріалів протягом 1-2 години.

Програма курсу охоплює наступні теми:

– організація ефективної взаємодії між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google;

– особливості та переваги Google Workspace for Education;

– робота з обліковим записом закладу вищої освіти на різних пристроях: за допомогою комп’ютера і мобільного пристрою;

– створення та підтримка персонального інформаційного середовища викладача закладу вищої освіти, фахової передвищої освіти.

Особлива увага буде приділятися організації дистанційного навчання: як підготувати завдання у віртуальних кімнатах, зібрати студентські роботи, залучити до захищених відеозустрічей, організувати автоматичне імпортування оцінок, вести електронні журнали, надсилати звіти для опікунів, формувати звіти для керівництва, використовувати можливості різних пристроїв для захищеного освітнього процесу онлайн.

За підсумками навчання учасники отримають електронний сертифікат на 15 годин (0,5 кредити ECTS).

Більш детальна інформація за посиланням:

https://bit.ly/2ZqaiSm

?>
вверх