12.02.2018

Святково-урочисті збори для випускників-магістрів економічного факультету 2018 року

1 лютого 2018 року об 11.00. у залі засідань Вченої ради відбулися святково-урочисті збори для випускників-магістрів економічного факультету 2018 року. Це була надзвичайно хвилююча зустріч, коли колектив факультету прощався з вчорашніми студентами.

Почесні місця у залі засідань Вченої ради зайняли магістри зі спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Облік і оподаткування», «Міжнародні економічні відносини». На зустрічі були присутніми і магістри-відмінники заочної форми навчання, які у 2018 році отримали економічну освіту у навчально-науковому центрі заочної та дистанційної освіти ПДАБА .

До президії урочистих зборів було запрошено декана економічного факультету к.е.н., доцента Фісуненко П.А. Збори вела заступник декана економічного факультету, доцент Бабенко Валентина Андріївна.

Зі словами привітання перед випускниками виступив декан факультету Фісуненко Павло Анатолійович.

Фісуненко П.А.
Фісуненко П.А.

Він наголосив, що економічний факультет, якому у 2017 році виповнилось 25 років, має колектив творчих людей, які вдало поєднують як традиційні, так і новаторські інноваційні освітні технології. Саме тому, випускники економічного факультету набувають таких знань, умінь та компетентностей, що дозволяє їм обіймати керівні посади на провідних підприємствах, в банках та фінансових установах, бізнесових структурах та міжнародних компаніях. Дуже приємним та знаменним є той факт, що наші випускники приводять навчатися на економічний факультет своїх детей. «На нашу думку це яскравий приклад успішності факультету, його перспективного розвитку у межах нашої академії, міста та України в цілому. Економічний факультет пишається і своїми науковими досягненнями і своїми випускниками!

Бабенко В.А.

Керівництво та колектив факультету завжди чекає своїх випускників у стінах академії, на рідному економічному факультеті» – наголосив декан економічного факультету Фісуненко П. А. Зі словами привітання до магістрів звернулася доктор наук з державного управління, професор, завідувач кафедри українознавства Євсєєва Галина Петрівна. Вона нагадала випускникам як вони робили свої перші кроки на економічному факультеті. Та вже завтра вони будуть примножувати славу факультету, академії, міста, області, країни.

Заступник декана економічного факультету Бабенко В. А. повідомила випускникам, що у 2017 році, ювілейному для факультету, засновано Асоціацію випускників економічного факультету. Основна мета Асоціації збагатити досвід економічної наукової практики, здружити всіх випускників економічного факультету, просунути економічну освіту будівельної галузі до широких висот загальнодержавного простору України. Першими до Асоціації випускників було прийнято спеціалістів 2017 року випуску. Випускникам 2018 року також випала честь стати дійсними членами вказаної Асоціації. Їм було вручено сертифікати, які засвідчують членство у цьому товаристві.

Після чого випускникам було вручено іменні сертифікати про успішне закінчення економічного факультету ПДАБА, які засвідчують членство в Асоціації випускників. Грамоти та Подяки за особливі успіхи в навчанні, активну наукову роботу та участь у громадському житті, волонтерській діяльності, художній самодіяльності, спортивних змаганнях були заслуженими нагородами у цей святковий день. Ніжні, кремові троянди випускникам від колективу факультету надали зустрічі особливої чарівності.

Магістрів привітала доктор економічних наук, професор завідувач кафедри «Міжнародна економіка» Орловська Юлія Валеріївна. Вона відзначила, що наукова співпраця з магістрами під час навчання була творчою та плідною. Ними написані та опубліковані наукові статті, захищені сильні та змістовні магістерські роботи. Все це дає нам, викладачам, впевненість що наші магістри знайдуть себе на ринку праці не тільки в Україні, але й за її межами та будуть прославляти свою академію, свій факультет.

Заступник директора з економічних питань навчально-наукового центру заочної та дистанційної освіти Левченко Лариса Миколаївна вручила магістрам-відмінникам заочної форми навчання Почесні грамоти «За успіхи у навчанні та науковій роботі». Вона підкреслила, що «на відміну від студентів стаціонару, заочникам набагато складніше досягати таких визначних успіхів, бо вони поєднують навчання з основною роботою, сімейними турботами. Але, не зважаючи на ці складнощі наші магістри досягли таких успіхів. Ми пишаємось Вами, дорогі магістри!»

А потім були виступи випускників-магістрів з вдячними словами дл своїх викладачів. Магістр з «Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності», Копайгородська Інна із особливим хвилюванням подякувала своєму науковому керівнику, декану факультету Фісуненко П. А. за підтримку, допомогу у науковій роботі: «Сьогоднішнє свято і радісне, і, одночасно, сумне. Радісне, бо ми закінчили навчання, але сумне, бо нам не хочеться покидати рідний факультет!»

Магістр Хейло Євгеній, якого було відзначено за важливу й почесну волонтерську роботу, активним учасником якої він був під час навчання, також щиро подякував усім викладачам факультету за їхню копітку та важливу щоденну працю.

 

Під час зустрічі перед випускниками виступили й сьогоднішні студенти економічного факультету з музичними подарунками. Лірична мелодія на акордеоні у виконанні Валерія Куденко, бальний танець у виконанні Анастасії Лазебної зі своїм партнером та українська пісня у виконанні Анастасії Гальченко приємно здивували та розчулили усіх присутніх.

Зі святом вас дорогі наші випускники, з початком вашого нового, і тепер вже зовсім дорослого життя. Ми пишаємось вами та бажаємо і надалі творчих доробків, успіхів, натхнення і наснаги в усьому!

?>
вверх