11.07.2019

Святкове засідання Вченої ради

9 липня під час чергового засідання Вченої ради відбулися дві важливі події академічного життя. Розпочав засідання ректор М. В. Савицький і представив членам Вченої ради почесних гостей: директора Школи сучасного образотворчого мистецтва імені Вадима Седура Яну Куницьку та Голову благодійного фонду «Культурна столиця» Григорія Гельфера. Наші гості разом з ректором М. В. Савицьким виконали відповідальну місію, підписали Меморандум між Школою ім. В. Седура та Придніпровською державною академією будівництва та архітектури про співробітництво. «І для Школи, і для академії дуже важливе це об’єднання творчих зусиль». – вважає Яна Куницька. Далі вона розповіла про плани майбутнього співробітництва, про цікаві сумісні заходи та проекти за активною участю студентів архітектурного факультету в першу чергу. Але і студенти всіх інших спеціальностей теж будуть мати змогу проявити свої таланти у численних різнопланових проектах.

«Підписання «Меморандуму», – підкреслив Голова благодійного фонду «Культурна столиця» Г. Гельфер, – про співробітництво напевно дасть поштовх не тільки цікавим ідеям, а й допоможе у їх реалізації. «Культурна столиця» буде у свою чергу усіма силами сприяти цьому».

Підписання «Меморандуму» – це подія, що говорить про майбутні студентські справи. А продовжуючи засідання Вченої ради 9 липня, професор М. В. Савицький розповів про досягнення бакалаврів – 2019 року. Також вручив Подяки ректора та дипломи з відзнакою 67 бакалаврам. Урочистості проходили в присутності гостей – батьків та рідних бакалаврів-відмінників. Це внесло ще одну радісну ноту у свято. А дружнє сумісне фотографування відмінників по факультетах добавило добрих посмішок на радісні обличчя бакалаврів та їхніх викладачів. Ректор М. В. Савицький запросив всіх бакалаврів продовжити навчання магістрів у рідній академії та пообіцяв, окрім диплома з відзнакою, майбутнім магістрам ще й нову нагороду – золоту медаль випускника ПДАБА.
Сегодня найти работу без диплома о б образовании просто не реально, если конечно речь не идет о работе шиномонтажника или дворника, хотя даже в последнем варианте в Москве найти работу онного без диплома вряд ли получиться. Как быть если диплома нет? Пойти учиться? Потеряв при этом несколько лет! Хочу купить диплом , вот что Вы должны себе сказать для достижения цели. Покупка диплома поможет уже сегодня начать решать текущие проблемы, а не сидеть в ожидании несколько лет за учебниками. Кто то скажет что это неправильно и плохо, а мы скажем это работает
Наприкінці відбулось спільне фотографування бакалаврів-відмінників по факультетах

?>
вверх