16.06.2022

Стипендії від BMW Group для України. Підтримка талановитих жінок, переміщених з України

Визнаючи фундаментальну роль, яку освіта, економіка та жінки відіграють у постконфліктному відновленні, Європейська школа менеджменту та технологій (ESMT) та BMW Group співпрацюють, щоб запропонувати жінкам у кількості до десяти осіб, переміщеним з України, можливість приєднатися до програми дистанційного навчання “Global Online MBA” через програму “BMW Group Fellowships for Ukraine”. Протягом 24 місяців одержувачі стипендій розвиватимуть навички та компетенції, необхідні для сприяння економічному розвитку України.

Ключові риси

BMW Group заплатить за навчання жінок у кількості до десяти осіб, які були переміщені з України, з метою їх навчання в Європейській школі менеджменту та технологій в Берліні (ESMT Berlin) за програмою “Global Online MBA”. Програма “МВА” з потрійною акредитацією визнана у всьому світі, починається в січні, травні та вересні та може бути завершена всього за 24 місяці заочної форми навчання.

Критерії застосування

Щоб подати заявку на отримання стипендії від BMW Group для України, заявники повинні відповідати всім наступним умовам:
– бути жінками;
– бути громадянками України або мати посвідку на проживання в Україні;
-мати можливість формально продемонструвати, що вони є переміщеними особами;
– відповідати критеріям вступу до програми дистанційного навчання «Global Online MBA» – перший ступінь (бакалавр), а також мати три або більше років досвіду роботи та міцні навички англійської мови.

Більш детальна інформація за посиланням тут.

?>
вверх