02.08.2023

Стипендії імені Юлії Тимошенко для талановитих студенток з України

З 1 липня було оголошено новий конкурс на отримання стипендії імені Юлії Тимошенко для талановитих студенток з України, які хотіли б вступити до Школи бізнесу та економіки Nova у Португалії.

Цією стипендією нагороджуються дві студентки (тільки дівчата), які проживають в Україні і нещодавно закінчили старшу школу. Стипендія покриватиме всі витрати: на навчання у школі, проживання у гуртожитку школи в Португалії та харчування.

Стипендію, яка є визнанням вкладу Прем‘єр-міністра, лідера Партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко у розвиток демократії в Україні, було започатковано представниками Школи бізнесу та економіки Nova у Португалії наприкінці минулого року для талановитих студенток з України

(https://www.novasbe.unl.pt/en/programs/scholarships-funding/bachelors)

Конкурс на отримання стипендії триватиме з липня по жовтень 2023 року.

Детальна інформація щодо подачі заявок на отримання стипендії за наступними посиланнями:

https://www.unl.pt/en/study/supernova-foundation-programme

https://supernova.unl.pt

Під час заповнення аплікаційної форми SUPERNOVA. кандидати повинні обов’язково вказати “Nova SBE Yulia Tymoshenko”.

Школа бізнесу та економіки NOVA є найпрестижнішою бізнес-школою Португалії та однією з провідних бізнес-шкіл Європи. З грудня 2007 року школа бізнесу та економіки NOVA є членом Глобального альянсу в освіті з управління (CEMS), до якого входять 34 провідних бізнес-школи та університети з усього світу. Вона була першою португальською бізнес-школою, що отримала міжнародну акредитацію та світове визнання у сфері міжнародної освіти.

?>
вверх