17.05.2022

Стипендії для України: стипендії для навчання за програмою «ESMT Berlin Global Online MBA»

Визнаючи фундаментальну роль, яку освіта, економіка та жінки відіграють у постконфліктному відновленні, компанії «ESMT» та «BMW» співпрацюють, щоб запропонувати жінкам у кількості до десяти осіб, переміщеним з України, можливість приєднатися до програми «Global Online MBA» через програму «BMW Group Fellowships for Ukraine».
Протягом 24 місяців одержувачі стипендій розвиватимуть навички та компетенції, необхідні для сприяння економічному розвитку України.
Компанія «BMW Group» заплатить за навчання жінок у кількості до десяти осіб, які були переміщені з України, за програмою «ESMT Berlin Global Online MBA». Потрійно акредитована та всесвітньо визнана, програма МВА починається в січні, травні та вересні і може бути завершена всього за 24 місяці заочного навчання.
Більш детально за посиланням.

Global Online MBA
100% онлайн-навчання, що дає вам максимальну гнучкість: цю програму MBA можна отримати в будь-якому місці протягом двох-п’яти років. Платіть за модуль і навчайтесь у власному темпі. Основні модулі зосереджені на аналітиці, інноваціях та лідерстві.
Посилання для реєстрації.

Щоб подати заявку на отримання стипендії «BMW Group» для України, заявники повинні відповідати всім наступним умовам:
– Бути жінками,
– Бути громадянками України або мати посвідку на проживання в Україні,
– Зуміти формально продемонструвати, що вони є переміщеною особою,
– Відповідати критеріям вступу до програми «Global Online MBA», а саме: мати перший ступінь (бакалавр), три або більше років досвіду роботи та міцні навички англійської мови.

Реквізити приймальної комісії «ESMT Берлін»:
еmail: admissions.degrees@esmt.org
тел.: +49 30 21231 1400

?>
вверх