16.04.2022

Стипендії для науковців та дослідників

Підтримка українських науковців та дослідників від Гільдії європейських науково-дослідних університетів. Детальна інформація за посиланням.

Резиденції для українських науковців в Університеті соціальних та гуманітарних наук у Вроцлаві. Детальна інформація за посиланням.

Резиденція для українських дослідників, які постраждали від війни, в Університеті Сорбонна в Парижі (звертатися на адресу Ukraine-programme-PAUSE@sorbonne-universite.fr). Детальна інформація за посиланням.

Програма підтримки для українських дослідників, які покинули країну через війну, у Великій Британії. Детальна інформація за посиланням.

Scholars at Risk: програма підтримки дослідників, які опинилися в небезпеці, від Лондонської школи економіки та політичних наук. Детальна інформація за посиланням.

Для молодих кандидатів наук. Дослідницькі стипендії Університету Констанца, Німеччина. Детальна інформація за посиланням.

Екстрена допомога науковцям з України від Єврейського університету у Єрусалимі. Детальна інформація за посиланням.

Для вчених. Стипендії, робота та інші форми підтримки від Університету Базеля, Швейцарія. Детальна інформація за посиланням.

Для вчених. Гранти та дослідницькі стипендії Університету Сіднея, Австралія. Детальна інформація за посиланням.

?>
вверх