10.01.2023

Стипендія Sur-Place 2023/2024 Стипендіальна програма Фонду Конрада Аденауера в Україні для студентів східно- та південноукраїнських університетів

На навчальний рік 2023/2024 Фонд Конрада Аденауера в Україні надає студентам східно- та південноукраїнських університетів стипендії, призначені для фінансування їхнього навчання в Україні та отримання ступеня бакалавра чи магістра. Розмір стипендії складає 140 євро щомісяця. Програма триває до 16 місяців.

Стипендіати зможуть відвідати чотири супровідні навчальні семінари. Крім того, стипендіати матимуть можливість взяти участь в інших заходах Фонду. Cемінари мають на меті підвищити рівень як суспільно-політичних, так і спеціальних знань студентів.

Мета зустрічей – сприяння міждисциплінарному обміну, який найчастіше не знаходить гідного місця в навчальному процесі. Водночас тематичний спектр охоплює питання історії, політики, економіки та суспільствознавства.

Кінцевий термін подання аплікаційного пакету документів: 28 лютого 2023 року. Подання документів ЛИШЕ в електронній формі.

Більше інформації за посиланням https://www.kas.de/uk/web/ukraine/einzeltitel/-/content/stipendia-sur-place-2023-2024.

?>
вверх