18.04.2024

Студенти ОНП «Девелопмент нерухомості» успішно пройшли курс з фінансів та інвестицій

Другий рік поспіль студенти освітньо-наукової програми «Девелопмент нерухомості» в рамках дисципліни «Фінансування девелоперських проєктів» під керівництвом доцента кафедри девелопменту нерухомості, фінансів, обліку та маркетингу продемонстрували свій інтерес та високий рівень академічної дисципліни, завершивши онлайн-курс «Основи фінансів та інвестицій» на освітній платформі Prometheus (https://prometheus.org.ua/course/course-v1:Prometheus+FIN101+2020_T2).

Протягом чотирьох тижнів у 16 модулях студенти отримали широкий обсяг знань, який включав в себе основні концепції фінансів та економіки, розуміння учасників глобального фінансового ринку капіталу, вивчення професійного сленгу інвестиційних професіоналів, а також навички побудови та управління інвестиційним портфелем.

18 здобувачів (Борисов М., Гірдвоін О.,  Голосной В., Корецький В., Корж В., Литвиненко І., Максименко М., Малоіваненко І., Мерзляков Д., Михайлов М., Подгорний І., Самосієнко Я., Сахненко А., Тимченко С., Хабунь М., Хасанов А., Шевченко М., Шишкін О.,) пройшли навчання та отримали сертифікати за цим курсом, що було зараховано, як змістовий модуль 1 дисципліни «Фінансування девелоперських проєктів».

Курс дозволив студентам освоїти навички побудови та управління інвестиційним портфелем, а також аналізу результативності інвестицій. Завдяки цим знанням майбутні фахівці ринку нерухомості зможуть ефективно використовувати інвестиційні стратегії та управляти фінансовими ресурсами в процесі розвитку девелоперських проєктів.

?>
вверх