01.06.2023

Студенти кафедри МЕПУА взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Публічне управління: загрози та виклики»

31 травня 2023 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Публічне управління: загрози та виклики». В роботі науково-комунікативного заходу взяли участь представники майже двадцяти вищих навчальних закладів з різних регіонів України.

З доповіддю на тему: «Виклики та перспективи розвитку масової комунікації в публічному управлінні» виступила Марія ТЕРЕНТЬЕВА, студентка гр. ПУА-22мп Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (науковий керівник: Сергій КОРНІЄВСЬКИЙ, доцент кафедри міжнародної економіки та публічного управління і адміністрування Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, кандидат наук з державного управління).

Також в ході семінару були розглянуті питання становлення та розвитку системи публічного управління та адміністрування в незалежній Україні, пріоритети публічного управління в умовах агресивного середовища, альтернативні шляхи забезпечення громадянської активності молоді у місцевих самоврядних і політичних процесах та інші.

?>
вверх