03.03.2023

Студентську спільноту запрошують на Онлайн-курс «Youніверситет»

Офіс доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції спільно з Українською асоціацією студентів розробили та запрошують студентську спільноту нашої академії пройти освітній онлайн-курс «YOUніверситет».

Курс «YOUніверситет» складається з двох частин:
– І модуль «Я – студент: що дає цей статус» присвячений вашим правам та обов’язкам, ролі доброчесності в освітньому середовищі, академічній культурі, корупційним ризикам у ЗВО.
– ІІ модуль «Студентське самоврядування: що це, навіщо, як потрапити» допоможе дізнатися більше про ОСС, їхню роль і місце в університетському середовищі.

Переглянути курс можна за посиланням

Пройти відповідний курс можна у будь-який зручний час з будь-якого гаджета з доступом до інтернету. Після успішного завершення навчання студенти отримають сертифікат.

ВАЖЛИВО: для проходження курсу спочатку необхідно зареєструватися на навчальній платформі NAZK.Study, а після цього – пройти реєстрацію на обраний курс.

Запрошуємо студентів академії приєднатися до онлайн-курсу та стати частиною спільноти, яка працює над побудовою чесного та етичного суспільства. Навчайся, розвивайся та допомагай будувати світ без корупції разом з «YOUніверситетом»!

?>
вверх