01.11.2023

Студентське життя. Запрошення до творчості

В ПДАБА відбулась зустріч зі студентами першого курсу будівельного, та архітектурного факультетів, яка мала на меті познайомити з роботою і традиціями студентського клубу.

Творчі колективи академії традиційно є учасниками різних культурних заходів, студентських концертів до визначних дат, перемагають в  творчих конкурсах і фестивалях. Чи не найулюбленіший захід с поміж усіх – фестиваль «Студентська весна».

Студенти з цікавістю переглянули призи, відео про участь студентських талантів ПДАБА у творчих змаганнях різного рівня. Про це та цікаве студентське культурне життя розповіли художні керівники клубу Юлія ОЙНА та Лариса КОТОВА.

Заступники деканів з виховної роботи двох факультетів – Тетяна ЯРОВА (Архітектурний ) та Анастасія МИСЛИЦЬКА (ПЦБ) на конкретних прикладах довели, що студенти, які розвивають свої творчі здібності, більш успішні в навчанні і в житті. Активно долучатися до самодіяльних об’єднань запросив недавнє студентське поповнення і голова студради факультету Промислового і цивільного будівництва Велі Бекіров.

Чимало молодих людей після зустрічі не поспішали залишати простору залу студентського клубу ПДАБА, в якому вони вже встигли пережити позитивні емоції від недавньої студентської гри «Ліга сміху». Тож і вирішили долучитися до творчого осередку академії.

Запрошення до творчості – в силі і для решти студентів. Проявляйте, розвивайте свій хист і таланти! Якщо не зараз, то коли!?

Більше інформації про студентський клуб ПДАБА – на офіційному сайті, за посиланням: https://pgasa.dp.ua/student-club/

?>
вверх