23.08.2022

Структурна допомога українським університетам у підтримці та відбудові діяльності вищої освіти у сфері ресурсів і технологій

Представляємо до вашої уваги проєкт Фрайберзької гірничої академії під назвою «Структурна допомога українським університетам у підтримці та відбудові діяльності вищої освіти у сфері ресурсів і технологій» (SUUUpoRT).

Проєкт спрямований на зміцнення українських університетів у часи кризи та пропонує безперервно зростаючу кількість навчальних відеоресурсів, якими студенти та викладачі можуть користуватися безкоштовно в онлайн-середовищі з метою самостійного навчання. Відео створені у форматі, який має відповідати складним навчальним середовищам навіть у тих регіонах, де інфраструктура зазнала негативного впливу.

Ми вважаємо надзвичайно важливим, щоб українські університети працювали найкращим чином, і не ставимо на меті витіснення студентів з української системи вищої освіти.

Відтепер буде відкрито реєстрацію для доступу до поточного фонду навчальних матеріалів і відео. Оскільки ми постійно розвиваємо портфоліо програми «SUUUpoRT», ми також активно заохочуємо студентів і викладачів надавати нам відгуки про те, який потрібен контент і які сфери потребують удосконалення.

Щоб отримати більше інформації, відвідайте сторінку за посиланням тут.

Якщо ви зацікавилися в організації вступу ваших студентів до програми та хочете координувати з нами, будь-ласка, звертайтеся за адресою: support-ukraine@tu-freiberg.de. Просимо зв’язатися з нами, якщо у вас виникнуть запитання або відгуки.

?>
вверх