22.04.2023

“Стародубовські читання-2023”: перевірено часом

19 квітня в Придніпровській державній академії будівництва та архітектури відбулася науково-практична конференція “Стародубовські читання-2023”. В конференції взяли участь 108 учасників, серед них: 32 студенти, молодих вчених та 76 викладачів, науковців-дослідників.

Учасники конференції підготували 46 доповідей, тези яких будуть опубліковані в збірці тез та у двох наукових журналах ПДАБА: «Металознавство та термічна обробка металів» та «Український журнал будівництва та архітектури».

Відкриваючи конференцію, проректор з наукової роботи, професор Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ відзначив чудовий збіг обставин – 33-тя конференція “Стародубовські читання” проходить у 33-му році незалежності нашої держави.

В урочистій частині конференції учасників привітали ректор, професор Микола САВИЦЬКИЙ, професор Володимир БОЛЬШАКОВ, голова Наглядової ради академії Іван КУЛІЧЕНКО.

В усіх привітаннях прозвучала велика вдячність нашим військовим, які мужньо захищають Україну. Микола САВИЦЬКИЙ, Володимир БОЛЬШАКОВ і Іван КУЛІЧЕНКО відзначили актуальність тематики конференції, її розробок і особливо підкреслили, що в ній звучить тема наукових тенденцій, спрямованих на швидке відновлення України, яке неможливе без нашої Перемоги.

Під час підведення підсумків конференції професор Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ оголосив, що дипломами будуть нагороджені ті доповідачі, роботи яких відрізнялися актуальною тематикою і розробками її втілення. А студенти і молоді вчені отримують за свою роботу сертифікат учасника конференції.

Від імені ректорату та оргкомітету конференції Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ оголосив подяку за сумлінну працю: завідувачу кафедри матеріалознавства та обробки матеріалів Володимиру ВОЛЧУКУ, голові Ради молодих вчених Наталії ГРУЗІН, раднику ректора з науково-видавничої діяльності Олені ТИМОШЕНКО, раднику ректора з редакційно-видавничої діяльності Тетяні ШПАКОВСЬКІЙ та Лілії ЯМНІЧ, провідному фахівцю Навчально-методичного відділу Сергію ПОНОМАРЬОВУ.

Інформацію підготувала провідний інженер ректорату Тетяна ШПАКОВСЬКА.

?>
вверх