16.11.2022

Співпраця студентів ПДАБА та роботодавців Дніпропетровщини на шляху до розбудови Дніпра

З метою реалізації положень Меморандуму про співпрацю між академією та Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини 10 листопада 2022 року відбулася зустріч студентів архітекторів та маркетологів і викладачів академії з  Тетяною Суворовою – директором ТОВ «Реклама Центр», головою ГО «Асоціація рекламодавців України».

Модератором заходу виступив професор кафедри архітектури  Петро Саньков.

На розгляд учасникам зустрічі  була представлена тематична доповідь:

«Про деякі важливі аспекти технологій виробництва зовнішньої реклами та інших близьких виробничих процесів і їх вплив на зростання ВВП в Україні».

Змістовна лекція висвітила принципи візуальної організації розміщення рекламних засобів, вивісок і  табличок на фасадах будівель м. Дніпра, їх порівняння з принципами міст Європи та США, а також пошуки рішення економічної складової архітектурних проектів. Питання знань та змін «Принципів візуальної організації» у Дніпрі потребує активної участі як професіоналів-архітекторів так і маркетологів.

Тетяна Суворова запропонувала проведення практичних занять та виробничих практик студентів на своєму підприємстві.

Результатом проведення зустрічі стала зацікавленість окремих студентів у проходженні практики на підприємстві ТОВ «Реклама Центр».

Відділ працевлаштування та практичної підготовки  здобувачів освіти «Кар’єрний ХАБ» і надалі буде проводити свою роботу задля пошуку місць проходження виробничих практик студентів та співпраці з потенційними роботодавцями і забезпечення оперативного заповнення вакансій Дніпропетровщини.

?>
вверх