21.10.2021

Спільне засідання сектору вищої освіти і Науково-методичних комісій сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН України

19 жовтня 2021 року, відбулось спільне засідання сектору вищої освіти і Науково-методичних комісій сектору вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України.

Засідання відкрив і проводив генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих ШАРОВ Олег Ігорович, засідання відбувалося в режимі он-лайн.

Представником від «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» була співробітник кафедри «Автомобільні дороги, геодезія та землеустрій» секретар науково-методичної підкомісії 193 «Геодезія і землеустрій» сектору вищої освіти науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України Кульбака Олеся Михайлівна.

На засіданні було розглянуто наступні питання:

– Вища освіта:засадничі документи 2021 року;

– Вища освіта: законопроекти 2021 року;

– Ідеологія з/пр «Про освіту дорослих»;

– Вища освіта: основні новації 2021 року;

– Цифрові трансформації у вищій освіті;

– Стан розроблення стандартів вищої освіти;

– Успіхи розробників;

– Завдання СВО НМР і НМК 2021-2022 рр.

Було відмічено позитивну роботу підкомісії 193 «Геодезія і землеустрій», де стандарт для бакалаврів було затверджено в травні 2021 року і стандарт для магістрів потребує приведення у відповідність до Методичних рекомендацій змінених вимог.

?>
вверх