17.03.2021

Сьогодні в академії сталася чудова подія!

Першою в ПДАБА за новими експериментальними правилами на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 19 – Архітектура та будівництво за спеціальністю 192 “Будівництво та цивільна інженерія” захищала дисертацію Бордун Марина В’ячеславівна.

Всі члени спеціальної вченої ради, створеної згідно наказу Міністерства освіти і науки України у ДВНЗ “Придніпровська державна академія будівництва та архітектури”, відзначили високий науковий рівень та практичну значимість дисертації на тему “КОНСТРУКЦІЇ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ СПОРУД ЗАКРИТОГО ГРУНТУ”. І, відповідно, одностайно проголосували за присудження ступеня доктора філософії Марині Бордун.

Щирі привітання від колег Марині Бордун,  як кажуть , без п’яти хвилин новому доктору філософії в ПДАБА! Адже рішення членів спеціальної вченої ради має ще затвердити Міністерство освіти і науки України.

І, звичайно, велика подяка Голові ради ДФ 08.085.001 – доктору технічних наук, професору, кафедри залізобетонних та кам’яних конструкцій, декану будівельного факультету  ПДАБА Нікіфоровій Тетяні Дмитрівні.

Опонентам:

  1. Доктору технічних наук, професору, директору Державного підприємства “Науково-дослідний інститут будівельних конструкцій” Фаренюку Геннадію Григоровичу.
  2. Кандидату технічних наук, доценту, доценту кафедри архітектури та містобудування Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” Філоненко Олені Іванівні.

Рецензентам:

  1. Доктору технічних наук, професору, професору кафедри будівельної механіки та опору матеріалів ДВНЗ “Придніпровська державна академія будівництва та архітектури” Слободянюку Сергію Олександровичу.
  2. Кандидату технічних наук, доценту, доценту кафедри залізобетонних та кам’яних конструкцій ДВНЗ “Придніпровська державна академія будівництва та архітектури” Зінкевич Оксані Григорівні.

Додамо лише, що висока відзнака роботи здобувача, це й відзнака роботи наукового керівника – доктора технічних наук, професора, професора кафедри залізобетонних та кам’яних конструкцій, ректора ДВНЗ “Придніпровська державна академія будівництва та архітектури” Савицького Миколи Васильовича. І ще багатьох колег і науковців академії, які щиро вболівали і допомагали Марині Бордун.

Тож, до нових чудових подій у науковому середовищі академії!

?>
вверх