26.11.2020

Слова скорботи!

Колектив Придніпровської державної академії будівництва та архітектури глибоко сумує з приводу передчасної смерті генерального директора Державного підприємства «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля», академіка Національної академії наук України, доктора технічних наук, кандидата економічних наук, академіка Міжнародної академії астронавтики, віце-президента Міжнародної астронавтичної федерації  Дегтярева Олександра Вікторовича.

Нашу академію та Державне підприємство «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля» поєднує спільна співпраця у галузі розроблення технологічного обладнання для 3D-друку об’єктів та конструкцій на Місяці з місячної сировини та удосконалення наявної концепції ДП «КБ «Південне» місячної промислово-дослідної бази з точки зору архітектури та формоутворення.

Колектив Придніпровської державної академії будівництва та архітектури щиро співчуває рідним та близьким Олександра Вікторовича з приводу непоправної втрати. Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток космічної галузі держави важко переоцінити. Свідченням цього є його багаторічна гідна і високопрофесійна робота. Передчасна смерть Олександра Вікторовича – це непоправна втрата для рідних, близьких, друзів, колег, партнерів. Світла пам’ять про нього назавжди лишиться в наших серцях. Просимо прийняти слова найщирішого співчуття у цей скорботний час. Сумуємо разом з Вами. Проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Поділяємо Ваші біль та горе. Вічна і світла пам’ять!

 

Ректор  Микола Савицький

?>
вверх