11.12.2023

Штучний інтелект та майбутнє освіти

Викладачі кафедри УДІД долучились до курсу:«Штучний інтелект та майбутнє освіти», що реалізувався у співпраці ГО «Прогресильні» та Експертного комітету з питань розвитку ШІ при Мінцифрі. У проходженні курсу взяли участь викладачі кафедри УДІД: доц. Валентина БАБЕНКО, доц.. Інна МАМЧИЧ та доц. Лариса БОГУСЛАВСЬКА. Під час проходження курсу вивчили та проаналізували різні аспекти ШІ: від базових концепцій до його використання в освітньому процесі, які вже запроваджують в теорію та практику навчання.

Новацією для кафедри УДІД стало використання формату «Прогресильних» для неформальної освіти студентів. Питання ШІ та його застосування у різних галузях, зокрема в освіті, цього року внесені в оновлену робочу програму з дисципліни «Інтелектуальна власність» та розглядаються доц. Валентиною БАБЕНКО майже в усіх темах курсу. Тож магістрам, які вивчають дисципліну «Інтелектуальна власність» було запропоновано викладачем пройти курс від «Прогресильних» «Штучний інтелект і майбутнє освіти» для зарахування отриманого сертифікату, як частини освітнього компоненту. Такою можливістю цього разу скористалися студентка групи МАГ-23-мп Зімниця Вікторія та студентка групи АРХ-23мн Шиман Софія. Лекції від Прогресильних, які стосувалися права інтелектуальної власності та академічної доброчесності в освіті були для студентів дуже актуальними та корисними.

Різні форми освітнього процесу – це те, що робить його якісним, цікавим та інформативним! Дякуємо «Прогресильним» за таку можливість!

?>
вверх