13.11.2023

Шлях до перемоги

Досягнення будь якої мети є результатом наполегливої роботи.

Своїм досвідом поділився з нами чемпіон дефлімпійських ігор з плавання  студент групи ПЦБ-22МН Кремляков Владислав.

Перші кроки: почав займатися плаванням у 6 років. Перші тренування були цікаві, спочатку батьки хотіли щоб я навчився плавати, а потім мені так сподобалось що почав займатись плаванням професійно.

Досягнення: Дефлімпійський чемпіон 2021 на дистанціях 200 м на спині, естафета комплексне плавання 4х100 м ,друге місце естафета 4х100 мікс, третє місце 50 на спині та 100 на спині. Чемпіон світу 2023 у дистанціях 200 м на спині, та 2 естафетах, друге  місце 50 м на спині, та 100 на спині.

Навчання: не дивлячись на напружений графік тренувань, змагань та зборів, я не забуваю і про навчання. Бо ніхто не знає, що буде далі вищу освіту потрібен отримати кожен, щоб мати професію. На жаль спортсменом вищого дивізіону не можна бути до 60 років. Професія яку я зараз отримую може стати мені у нагоді, коли я закінчу спортивну кар’єру.  Мої тренування та перемоги зараз можливі завдяки ЗСУ які боронять країну від рашистської навали.

Тренер: насамперед між тренером та спортсменом має бути психологічна взаємодія. Вони повинні бути на одній хвилі, мати одні цілі, орієнтири. Працювати над досягненням вищих результатів. Мені пощастило мати саме такого тренера.

Мета: на Дефлімпіаді 2025 року здобути якомога більше медалей та гідно представити Україну на світовому рівні.

Режим: Зараз мій день проходить так: о 7 ранку перше тренування, з 10 до 14 онлайн навчання, потім 14:45 друге тренування. І так 5 днів на тиждень. У суботу одне тренування на сьому ранку.

?>
вверх