11.10.2023

Школа гарантів ПДАБА як майданчик для обміну досвідом

4 жовтня 2023 р. відбулось перше в новому навчальному році засідання школи гарантів освітніх програм ПДАБА.

В дружній теплій атмосфері гаранти ОП магістерського рівня зі спеціальностей 274, 071, 281 (доц. О. Лиходій, доц. В. Онищенко, доц. С. Корнієвський), що пройшли акредитаційні експертизи упродовж вересня 2023 р., поділилися своїми враженнями і надали актуальні рекомендації тим гарантам (зі спеціальностей 191 та 193; доц. О.Харлан, доц. В. Воробйов, доц. Г. Ішутіна), які знаходяться в процесі підготовки відомостей самооцінювання ОП.

Варто відзначити важливість тих передакредитаційних настанов, які під час зустрічі були висловлені проректором з навчально-виховної роботи Г. Євсєєвою, завідувачем ННЦОД П. Нажею, завідувачем лабораторії моніторингу якості освіти В. Федіною, начальником навчального відділу І. Грабовським, начальником відділу акредитації та ліцензування Г. Лисенко тощо.

Важливо зазначити, що робота школи гарантів освітніх програм у ПДАБА має велике значення для покращення якості навчання та створення комфортних умов для студентів. Вона сприяє розвитку взаємодії між студентами, викладачами, випускниками та роботодавцями, забезпечує якість освітнього процесу та надання необхідної підтримки здобувачам ВО.

?>
вверх