18.11.2022

Школа благодійності для педагогів та Марафон добрих справ для закладів освіти

З метою поширення культури благодійності, яка є складовою фінансової грамотності серед молоді, та підвищення фінансових навичок благодійників-освітян Національний банк України за підтримки Міністерства освіти і науки України разом з іншими партнерами буде проводити Школу благодійності для педагогів та Марафон добрих справ для закладів освіти в межах міжнародного благодійного руху «Щедрий вівторок» (#Щедрий вівторок).

Школа благодійності – освітній проєкт для педагогів від Національного банку України та благодійних фондів щодо того, як допомагати ефективно та з максимальною користю.
Термін проведення Школи благодійності: з 21 до 29 листопада 2022 року; участь – безкоштовна; учасники – вчителі та викладачі; місце проведення – Zoom.

Марафон добрих справ – освітня ініціатива, де діти та молодь навчаються благодійництву, роблять добрі справи та діляться ними в соціальних мережах.
Термін проведення Марафону – з 29 листопада до 19 грудня 2022 року.

На заходах учасники дізнаються:
– як організувати благодійний проєкт у навчальному закладі;
– про практичні поради від представників благодійних фондів;
– про цікаві кейси благодійних проєктів від педагогів навчальних закладів;
– про фінансові навички благодійника від експертів Національного банку.

Учасники Школи благодійності та Марафону отримають від Національного банку України електронні сертифікати про участь, переможці Марафону – цікаві призи.

Детальніше про умови та організацію освітніх заходів можна дізнатися за посиланням.

?>
вверх