05.02.2024

Щасливої дороги, дорогі наші випускники!

Урочистий випуск магістрів зі спеціальностей 071 «Облік і оподаткування»; 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»; 075 «Маркетинг» відбувся першого лютого в Придніпровська державна академія будівництва та архітектури.

Щемливі миті прощання із рідною Альма-матер, із викладачами, які за роки навчання стали не просто наставниками, а й по-батьківськи щирими друзями… Незабутні миті, які закарбуються в пам’яті на все життя… Урочистості із присмаком гіркоти… Через жорстокі реалії другого року війни.

Емоційним заспівом цієї події стали творчі подарунки від більш молодших однокашників, особливо глибоко патріотична «Ой у лузі червона калина». Пісня, яка немов би перекидає історичний місток між минулим, сьогоденням і оптимістичним майбутнім, цементує нашу єдність у прагненні до волі, мирної творчої праці.

Звертаючись до завтрашніх майстрів, виконробів, інженерів, економістів, голова комісії з реорганізації ПДАБА, проректор з наукової роботи Владислав Данішевський, закликав з користю для країни використати набуті в академії знання, відбудовувати країну і вибудовувати власну кар’єру, не зраджувати професії і не поривати з академією.

І це побажання було зрозумілим і логічним. Адже разом з випускниками в залі було і чимало батьків, які свого часу отримали вищу освіту в академії, рекомендували академію дітям і донині не поривають зв’язків – є учасниками ГО Асоціація випускників і друзів ПДАБА .  До речі, заступник голови Правління асоціації Сергій ГОНЧАРЕНКО цього дня вручив посвідчення групі випускників та запросив усіх бажаючих доєднатися до великої родини випускників і друзів академії.

Урочисте вручення дипломів та грамот за відмінне навчання стало важливою частиною події. Кожен випускник отримав заслужені нагороди за великий труд та відмінні знання. Урочистості завершилися захоплюючою пам’ятною  фотосесією, яка зафіксувала найважливіші миті цього неймовірного дня. Дивіться наш фотоальбом, коментуйте, пишіть про свої враження, відзначайте фото друзів, однокашників.

Випускники залишають академію, готові до нових викликів та завдань, тримаючи в серці пам’ять про своє навчання та дружбу, що стали важливою частиною їхнього життя.

Щасливої життєвої дороги, дорогі наші випускники!

?>
вверх