29.04.2021

Шановні колеги, дорогі студенти і всі співробітники академії!

Вітаю з чудовими весняними святами – Днем весни і праці, Великоднем і Днем Перемоги над фашизмом!

Травень – місяць надії, майбутніх сподівань. А для нас сьогодні це ще й місяць очікувань, місяць, який, сподіваємося, буде не тільки теплим і сонячним, а ще й принесе нові сили, які дадуть нам змогу перебороти всі негаразди COVID-19. Щиро дякую усім співробітникам академії за щоденну напружену роботу, відданість обраній справі, уміння реалізовувати задумане на благо рідної країни.

В цьому році великим подарунком травня є ще й те, що ми радісно зустрічаємо велике свято Великодня, яке поєднує нас всіх, дарує радість. Христос Воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. Нехай сьогодні і завжди душа ваша іскриться вірою, помисли – добром, а серце – любов’ю.

За щастя, сонячні дні, радість для кожного з нас – саме за це боролися кращі сини нашої Батьківщини з фашистською навалою. Вони своїм патріотизмом, своєю мужністю не тільки вибороли для нас мир, а ще й заповідали нам берегти його і кріпити. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. Напередодні цього світлого дня бажаю мирного неба, здоров’я, великого щастя, оптимізму та активного довголіття! Особливе поздоровлення нашим дорогим ветеранам.

Нехай першотравневі свята принесуть Вам і Вашим близьким радість та задоволення! Нехай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях!

Ректор Микола Савицький

?>
вверх