10.06.2019

СЕМІНАР ЄВРОПЕЙСЬКОГО СПІВТОВАРИСТВА З ОХОРОНИ ПРАЦІ (ЄСОП)

«ФОРМУВАННЯ РИЗИКООРІЄНТОВАНОГО МИСЛЕННЯ НА СУЧАСНИХ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ»

5 червня 2019 року на кафедрі безпеки життєдіяльності ПДАБА було проведено семінар для викладачів, методистів, аспірантів вищих навчальних закладів міста Дніпро «Формування ризикоорієнтованого мислення на сучасних промислових підприємствах».

Європейське співтовариство з охорони праці (ЄСОП) – це професійна асоціація спеціалістів з виробничої безпеки, що поширює найкращі світові практики та розвиває компетенції з безпеки та гігієни праці.

Експертами асоціації (The European Society of Occupational Safety and Health – ESOSH) є фахівці з практичним досвідом роботи у міжнародних компаніях та європейською кваліфікацією.

Спікером семінару була Богданова Ольга Віталіївна – кандидат технічних наук, Tech IOSH технічний експерт інституту безпеки та гігієни праці (Великобританія), голова правління  ESOSH, член Міжнародної асоціації соціального забезпечення ISSA.

До програми семінару входили питання щодо:

  1. Співпраця роботодавців та вищих навчальних закладів, очікування ризикоорієнтованого мислення від молодих спеціалістів.
  2. Концепція реформування системи управління охороною праці в Україні, плани та перспективи.
  3. Основи побудови дієвої системи управління гігієною та безпекою праці за міжнародним стандартом ISO 45001: 2018.
  4. Культура безпеки в українських реаліях, концепція нульового травматизму Vision Zero.

Семінар був благодійною акцією ESOSH , спрямованою на підвищення обізнаності представників вишів у реальних потребах промислових підприємств.

?>
вверх