29.08.2023

Семінар-обговорення «Укриття у навчальних закладах»

На кінець серпня припадають День Державного прапора та День Незалежності – свята, що рік від року набувають все більшого значення та, нажаль, сплаченої ціни.

Справедливо пов’язати із цими святами і перше вересня. Бо саме у школі, дітям пояснюють значення цих свят з точки зору різних навчальних дисциплін. Намагаючись, врешті-решт, прищепити мислення і самовідчуття громадянина!

Нажаль, в наші дні сімейні та загальнонаціональні добрі клопоти, по збору до школи, в кожному куточку країни, доповнили постійні чорні роздуми про безпеку учбового процесу…

Багато точиться розмов і суперечок, багато питань не знаходять відповіді…

Намагаючись зменшити їх кількість, покращити розуміння викликів і можливостей у царині захисних споруд, кафедра БЖД ПДАБА, під супроводом завідуючого і професора Бєлікова Анатолія Серафімовича, під керівництвом професора кафедри Налисько Миколи Миколайовича, та завдяки ентузіазму співробітника Купнєвича Леоніда Володимировича, запрошує всіх охочих на семінар-обговорення за темою: «Укриття у навчальних закладах».

У зв’язку з тим, що у семінарі приймають участь багато представників інших закладів, тому захід проводиться дистанційно на платформі Zoom.

Семінар відбудеться 31 серпня 2023 року об 12:00.

Посилання на конференцію:
Тема: Зал персональної конференції Микола Налисько
Підключитись до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/9695232924?pwd=bEFaYzZ1SVBKRkQvUVgrSlQyN2xFUT09
Ідентифікатор конференції: 969 523 2924
Код доступу: 07

*На зображенні – школа у Мар’їнці, в 2016-му. Пунктиром показано наскільки треба пригнутися, щоб не бути ураженим уламками від обстрілу.

?>
вверх