01.07.2024

Room design 007 PSACEA

28 червня 2024 року в межах виконання міжнародного проєкту «The BRIDGE», за програмою Erasmus+ «Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти», в ННІ ПДАБА відбувся фінал конкурсу ” Room design 007 PSACEA “. Головним завданням учасників була розробка дизайн- проєкту навчальної аудиторії нашої академії з використанням ВІМ технологій.

Цей конкурс викликав особливе зацікавлення декількох наших організацій-партнерів.

Спонсор проведення та подальшого проведення ремонту аудиторії – компанія BES. Спонсор проведення та нагородження учасників конкурсу – компанія VEC-UA.

З 3 черня учасники конкурсу зорганізувались та об’єднались в чотири команди, кожна з яких власноруч виконала обмірні роботи приміщення аудиторії з інженерними мережами з урахуванням особливостей функціонального призначення.

На презентації своїх проєктів кожна з команд намагалась розробити сучасний дизайн навчальної аудиторії, в якій вони б хотіли навчатися та проводити творчі заходи… І це в них вийшло!!!

Переможці конкурсу ««ROOM DESIGN 007 PSACEA»:
1 МІСЦЕ – команда №3: Олександр ШАПОШНІКОВ, 1 курс магістр; Кирило КЛЕЦОВ, 4 курс;
2 МІСЦЕ – команда №1: Микита МАРТІМ’ЯНОВ, 1 курс; Кирило КЛЕЦОВ, 4 курс;
3 МІСЦЕ – команда №4: Роберто БРУНЕЛЛІ, 2 курс;
4 МІСЦЕ – команда №2: Платон ЧУБ, 1 курс; Катерина НЕГРЕЙ, 1 курс;
Денис СОРОЧАК, 1 курс; Анастасія СТЕПАНОВА, 1 курс; Богдан ДЕНЬГУБ, 1 курс.

Суперництво було запеклим, першокурсники, хоч і зайняли четверте місце, але показали свій професійний характер. Попереду в них ще роки навчання і чимало перемог.

Ми пишаємося нашими конкурсантами!!!

?>
вверх