15.06.2021

Результати освітнього онлайн марафону від ТОВ «Епіцентр»

За результатами онлайн марафону , студент 5 курсу, групи ЕП-20мп, економічного факультету, Чуєшов Вячеслав Дмитрович, з відзнакою закінчив освітній марафон від компанія “Епіцентр”, в якому після закінчення отримав диплом та сертифікат.
В Освітньому марафоні брало участь і було зареєстровано більше 1153 учасників, отримали сертифікати 160 учасників і 10 осіб отримали дипломи. Це кращі учасники, які виконали всі обов’язкові і творчі завдання. Також в цьому марафоні брали участь 52 вищих навчальних заклади, за весь час було проведено 22 вебінари з дуже корисними і цікавими темами, такі як: “маркетингові війни”, “тайм менеджмент”, “soft і hard skills”, “10 ефективних способів збільшення прибутку”, “матриця життя”, “емоційний інтелект” тощо.

Коментар від студента:
Компанія “Епіцентр” планує провести другу хвилю цього марафону. Я впевнений, кожному буде цікаво і корисно його пройти, оскільки марафон вчить багатьом речам, які будуть корисні не тільки в роботі, а й у житті. Я настійно раджу усім бажаючим спробувати свої сили і рекомендую долучитися до наступного марафону.

?>
вверх