20.03.2024

Регіональний вебінар “Шляхи відновлення зруйнованої інфраструктури міст і регіонів”

Регіональний вебінар “Шляхи відновлення зруйнованої інфраструктури міст і регіонів” успішно проведено!
14 березня 2024 року відбувся регіональний вебінар, організований Придніпровською державною академією будівництва та архітектури, Громадською організацією «Енерго Інноваційний ДніпроХаб» та Громадською організацією «Школа енергоефективності».
Регіональний вебінар проводився в рамках Проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (FEER), що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.
Вебінар був присвячений популяризації результатів наукових досліджень і практичного досвіду в сфері енергетичної ефективності та інноваційних технологій при відбудові України; а також із залученням ЗПТО та ЗВО, представників бізнесу і влади до освітньої та науково-практичної діяльності, спрямованої на підготовку фахівців для відновлення України і зібрав біля 100 учасників з усієї країни.
Під час вебінару спікери поділилися своїми знаннями та досвідом з відновлення зруйнованої інфраструктури міст і регіонів.
Ми дуже раді, що наш вебінар викликав такий великий інтерес. Ми вдячні спікерам за їхні цікаві та змістовні доповіді, а також учасникам за активну участь!
Повну відео версію вебінару Ви можете подивитись на нашому YouTube каналі за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCdEg-POi9CfPSGwwYlMYvxw.
Також запрошуємо відвідати наш сайт https://www.dniprohub.org.ua, де ми розміщуємо анонси подальших заходів і багато цікавої інформації!
Дякуємо за участь у регіональному вебінарі! До нових зустрічей!
?>
вверх