08.08.2020

Привітання від ректора з днем будівельника

Будівництво є одною із ключових галузей, яка визначає розвиток економіки і добробут громадян України. Про це свідчить і нещодавно затверджена спільна програма Президента та Кабінету Міністрів України «Велике будівництво», яка передбачає інфраструктурну модернізацію держави. Окрім того, в країні успішно відбувається адміністративна реформа, що супроводжується створенням ефективних громад в діяльності яких значну роль відіграють спеціалісти архітектурно-будівельного профілю і цивільної інженерії.

Приємно відзначити, що Дніпропетровська область є лідером серед регіонів за обсягами виробленої у 2019 році будівельної продукції тому потребує значної кількості спеціалістів архітектурного і інженерно-будівельного профілю.

Державний вищий навчальний заклад «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» є провідним освітнім і науковим закладом будівельного профілю України. Про це свідчать об’єктивні показники за 90 років діяльності ДІБІ – ПДАБА і перші позиції в сьогоднішніх рейтингах.

Користуючись нагодою сьогодні від щирого серця хочу привітати колектив академії, випускників ДІБІ – ПДАБА, всіх причетних до будівництва з нашим спільним професійним святом. Нехай День Будівельника надихає нас на нові професійні звершення, успішну реалізацію проектів, досягнення нових висот.

Бажаю вам невичерпної енергії, щастя і міцного здоров’я! Хай все задумане нам вдається на благо ваших родин, колективу і держави Україна!

Ректор, професор М. В. Савицький

?>
вверх