26.12.2019

Привітання ректора

Дорогі друзі!

Завершується 2019 рік. Для колективу Придніпровської державної академії будівництва та архітектури він був роком не простим роком, роком зрушень, оскільки ми почали вирішувати проблеми, які накопичувались роками. Ми вже можемо пишатись результатами нашої з вами роботи за рік у багатьох напрямах діяльності: це і реструктуризація навчальних підрозділів, це і відкриття нових перспективних спеціальностей, це і пожвавлення міжнародного науково-освітнього співробітництва, це і початок робіт з ремонту наших інфраструктурних об’єктів, це і суспільна діяльність.

Ми стали переможцями конкурсів в Україні по створенню Енерго-інноваційного Хабу за прогамою «Реформи в сфері енергоефективності в Україні», яка фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини; конкурсу Healthy Challenge-2019, який проводився за підтримки Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в чотирьох областях України (Дніпропетровській, Черкаській, Миколаївській та Одеській) і мета якого – поширити здоровий спосіб життя серед молоді; ми стали єдиним з України ЗВО, який ввійшов до Альянсу Китайських і Центрально-європейських університетів. Ми єдиний ЗВО України, який в рамках науково-технічного співробітництва з німецькою фірмою «Айріх» отримали найсучасніший змішувач для розвитку нанотехнологій та технології 3Д – друку. Ми перші в Україні, або навіть в Східній Європі, хто уже впроваджує технологію 3Д-друку в будівництві.

В консолідованому рейтингу ЗВО України ми на 43 місці з 289 закладів вищої освіти. У 2019 році академія суттєво підвищила свої позиції у рейтингу університетів світу за рівнем інтернет-присутності за даними міжнародної компанії “Webometrics” (57 місце, порівняно з 86 місцем у 2018 році).

Попереду нас чекає Новий 2020 рік. Новий рік для нас всіх – це завжди старт. Початок чогось непередбачуваного і незвіданого. Тому зустрічати його завжди так хвилююче і відповідально. Я бажаю, щоб вступивши в Новий 2020 рік, ви знайшли велике щастя, відчули тепло і благодать. Нехай любов і благополуччя будуть вашими вірними супутниками протягом всього року.

З Новим десятиліттям, з роком нових надій і звершень! Нехай протягом всього наступного року вас ніколи не покидає гарний настрій і впевненість у власних силах. Нехай близькі люди завжди будуть поруч.

З Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою, ректор                                                     М. Савицький

?>
вверх