01.09.2023

Привілей – бути освіченим!

Дорогі наші студенти, вітаємо із цьогорічним Днем знань!
Ви маєте знати: Перше вересня вже давно у студентів різних поколінь асоціюється зі святом, із яскравими враженнями, очікуваннями нових знань, зустрічей із друзями, улюбленими викладачами, знайомств із одногрупниками… Та нинішнє свято, як і минулорічне, затьмарене війною, руйнуваннями, людськими втратами. І все ж цьому російському терору молодь протиставляє український незборимий характер, жагу до нових знань, прагнення бути освіченими людьми, корисними своїй державі. Свідченням цього – успішна цьогорічна вступна кампанія на спеціальності будівельного напрямку.
Нехай цей День знань стане для кожного з вас яскравою подорожжю до професійних висот почесної і надзвичайно потрібної країні у післявоєнний час професії. А наші викладачі радо проведуть вас по цьому складному шляху.
Нині Придніпровська державна академія будівництва та архітектури – на шляху якісної трансформації. Започатковано нові освітні програми, укладено нові договори про співпрацю із європейськими вишами, реалізуються міжнародні наукові проєкти, відбувся перший набір учнів до нового «Наукового ліцею цифрових технологій та дизайну» при ПДАБА, попереду – новий університетський статус у складі Українського державного університету науки і технологій.
У цей святковий і наступні буденні дні, коли ви сідаєте за парти або вмикаєте комп’ютер чи смартфон, ми просимо не забувати, що хтось у цей час знаходиться в 🪖 окопах, на передовій, під ворожими кулями і снарядами. Це вони забезпечують сьогодні ваш привілей бути освіченими. Навчайтесь з повною силою, рішучо та відповідально. Ваші майбутні знання та навички – це ваш внесок у майбутнє нашої країни.
Ми віримо в вас! Нехай ваш шлях буде успішним! А наша Україна здобуде мир і розквітне, в тому числі, завдяки вашій творчій праці!

Керівництво ПДАБА

?>
вверх