13.06.2022

Проєкт Sсience&Business Startup Hackathon від Фонду Розвитку Інновацій та Міністерства освіти і науки України

Sсience&Business Startup Hackathon від Фонду Розвитку Інновацій та Міністерства освіти і науки України – це захід, під час якого кожен охочий зможе спробувати свої сили у створенні інноваційних проєктів подвійного спрямування та докласти зусиль до післявоєнного відновлення економіки України.

Фонд Розвитку Інновацій запускає програму безповоротної фінансової підтримки у формі грантів для проєктів подвійного спрямування, у розмірі до 35 000$ для кожного проєкту. З яких 25 000$ спрямовуються на діяльність Заявника, та до 10 000$ – на оплату послуг Акредитованого Акселератора. Проєкти подвійного спрямування – це такі проєкти що відповідають попиту як приватних осіб, так і держави.

Запрошуємо науковців та стартаперів з інноваційними рішеннями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають інноваційні рішення для повоєнного відновлення України та прагнуть отримати новий досвід, знання та навички у ключових сферах діяльності стартапів для комерціалізації своїх напрацювань.

Детальна інформація за посиланням тут.

?>
вверх