11.12.2023

«Прогресильні» викладачі економічного

Викладачі економічного – креативні, зацікавлені, небайдужі і дійсно «Прогресильні»! На початку грудня завершився новий бомбезний курс: «Штучний інтелект та майбутнє освіти», що реалізувався у співпраці ГО «Прогресильні» та Експертного комітету з питань розвитку ШІ при Мінцифрі. Організатори та 13 професійних спікерів 6 днів тримали увагу 4600 зареєстрованих учасників з усієї України.

Участь у курсі від економічного факультету ПДАБА взяли заступник декана економічного факультету доц. каф. УДІД Бабенко В. А. та  викладачі кафедри ДЕНФОМ: завідувачка кафедрою, доц. Євгенія Морозова, доц. Наталія Свічкар, доц. Ганна Ползікова. Також учасниками курсу стали викладачі кафедри Економіки, менеджменту та підприємництва: завідувачка кафедрою, доц. Анжела Черчата, доц. Кіра Спірідонова, проф. Ірина Поповіченко.

Упродовж курсу викладачі економічного, разом з 4600 учасниками, вивчили та проаналізували різні аспекти ШІ: від базових концепцій до його використання в освітньому процесі. Викладачі економічного вже неодноразово беруть участь в цікавих освітніх курсах від «Прогресильних». Зазвичай, це дуже потужно та прогресивно!

Формат «Прогресильних» цього разу було використано також для неформальної освіти студентів! Магістрантка групи МАГ-23-мп Зімниця Вікторія отримала сертифікат з курсу «Штучний інтелект:майбутнє освіти», який зараховано доц. Валентиною БАБЕНКО, як частину освітнього компонента з дисципліни «Інтелектуальна власність».

?>
вверх