15.10.2021

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ

13.10.21 відбулась профорієнтаційна зустріч в онлайн-форматі викладачів та студентів економічного факультету з учнями старших класів Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Зустріч розпочав декан економічного факультету, який спочатку презентував всі спеціальності та освітні програми академії, запросив учнів обирати нашу академію та зокрема економічний факультет.

Наталія Свічкар презентувала особливості навчання та конкурентні переваги спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»  та 075 «Маркетинг».

Крістіна Дригола розповіла про освітню програму «Міжнародна економіка та бізнес» в межах спеціальності 051 «Економіка» та спеціальність 281 «Публічне управління і адміністрування». Ми дізнались про міжнародні програми, які діють на цих спеціальностях та які перспективи навчання отримають студенти після закінчення ЗВО за даними програмами.

Кафедру МУПІЛ представляла Ольга Уфімцева. Пані Ольга донесла старшокласникам важливість отримання вищої освіти. З презентації Ольги Юріївни школярі дізнались хто ж такий менеджер та логіст; які їхні основні обов’язки і якими компетенціями вони повинні володіти задля успішної кар’єри.

Павло Фісуненко у короткому спічі презентував професію економіст, важливість та затребуваність фахівців економічних спеціальностей на ринку праці. Павло Анатолійович, як випускник спеціальності «Економіка підприємства», запросив учнів 11 класів вступати саме на цю спеціальність. Адже висококваліфіковані економісти завжди затребувані на ринку праці.

Настя Штепка, голова студради академії, випускниця Зачепилівської ЗОШ, подякувала вчителям за свої досягнення! Настя розповіла майбутнім абітурієнтам про шалено цікаве студентське життя, про навчання в академї та запросила вже в наступному році приєднатися до сім’ї ПДАБА!

Заступник декана Валентина Бабенко та модератор заходу Євгенія Морозова розказали про надзвичайно цікаве студентське життя на економічному факультеті, де окрім навчання та занять науковою діяльністю студенти можуть брати участь у заходах студентського самоврядування, концертах, квестах, караоке, благочинних проектах та акціях.

Традиційно провели економічну вікторину. Незважаючи на онлайн-формат заходу, ніхто не залишиться без призів!

У наступний понеділок посилка з подарунками відправиться до школи Новою поштою!

?>
вверх