07.09.2023

Про публічне управління та адміністрування

18 липня 2023 року під головуванням проректора з навчально-виховної роботи,  доктора наук з державного управління, професора Євсєєвої Галини Петрівни в режимі ZOOM-конференції було проведено круглий стіл з питань обговорення освітньо-професійних програм зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» для здобуття другого (магістерського) та першого (бакалаврського) рівнів вищої освіти.

У роботі круглого столу взяли участь начальник навчального відділу к.е.н., доц. Грабовський І.С., начальник  відділу працевлаштування та практичної підготовки «Кар’єрний ХАБ», к.е.н., доц. Ползікова Г.В., начальник відділу акредитації та ліцензування к.і.н., доц. Лисенко Г.І., в.о. завідувача кафедри публічного управління та права, к.держ.упр., доц. Кахович О.О., доц. кафедри публічного управління та права, к.держ.упр. Корнієвський С.В.

Активну участь у обговоренні змін до освітньо-професійних програм взяли: голова Межівської селищної ради Зражевський В.М., завідувач сектору кадрів департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОВА Караманиць Ю.А., начальник відділу роботи з персоналом Східного офісу Держаудитслужби Северіна М.Ш., начальник аналітичного відділу КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «еДніпро» ДМР Ростовський Р.М., заступниця Слобожанського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Вергейчик О.Л., начальник відділу внутрішньої політики Слобожанської селищної ради Мельник Ю.М.

Учасники заходу відзначили актуальність запропонованих змін та виказали впевненість у тому, що підготовка майбутніх публічних службовців за оновленими програмами сприятиме підвищенню кадрового потенціалу органів влади та органів місцевого самоврядування регіону.

?>
вверх