06.09.2022

Про можливості використання онлайн-платформи OpenHPI

Шановні колеги!

Міністерство освіти і науки України інформує про можливості безкоштовного використання онлайн-платформи openHPI для розміщення освітніх матеріалів закладів вищої освіти.

https://open.hpi.de/   – це онлайн-платформа, розроблена Інститутом цифрової інженерії Хассо Платтнера (Потсдамський університет, Німеччина), що дозволяє науково-педагогічним, педагогічним та науковим працівникам закладів вищої освіти розміщувати масові відкриті онлайн-курси для їх використання в освітньому процесі.

З метою підтримки освітньої і наукової діяльності закладів вищої освіти України Інститутом цифрової інженерії Хассо Платтнера cтворено спеціальний «Український канал» (https://open.hpi.de/channels/ukraine).

Заклади вищої освітиУкраїни можуть безкоштовно розміщувати на означеному ресурсі свої навчальні матеріали, як-то лекційні матеріали, відеофайли, текстові файли, для подальшого ефективного використання в освітньому процесі.

З прикладом курсу, розміщеного на онлайн-платформі openHPI, можна ознайомитись за покликанням: https://bit.ly/3QXpigq.

Для завантаження курсу необхідне проходження реєстрації на сайті Інституту цифрової інженерії Хассо Платтнера за покликанням: https://bit.ly/3pMoGhZ.

У разі виникнення подальших уточнень, просимо звертатись до команди впровадження онлайн-платформи openHPI (електронна пошта:

Ukraine@openhpi.de,

maryna.kolisnyk@hpi.de,

телефон: +49-1525-7877247).

З повагою

Перший заступник Міністра Андрій ВІТРЕНКО

?>
вверх