23.12.2019

“Презентація архітектурного конкурсу – Територія майбутнього “

19 грудня У ДВНЗ “Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» відбулась зустріч студентів із організаторами, замовниками та членами журі обласного конкурсу на кращий проект благоустрою територій населених пунктів області. У назві конкурсу – «Територія майбутнього» – суть і стратегічна мета заходу. Перетворення міст і селищ на безпечні та комфортні для проживання людей різного віку та обмежених фізичних можливостей.

Вже 40 студентів-архітекторів долучилися до конкурсу оголошеного обласною радою та підтриманого облдержадміністрацією.

Про це повідомив у вітальному вступному слові проректор академії Сергій Іванцов.

У зустрічі взяли участь заступник голови облдержадміністрації  Мгер Куюмчян. заслужений архітектор України Ігор Богданов , Синельниківській міський голова Дмитро Зражевський, заступник голови Вербської сільської ради Любов Дендеберя. Депутати міської та обласної ради, інші представники громад і міст області викладачі академії.

Важливі меседжі донесли учасники зустрічі донесли до студентів. Найперше – переможці конкурсу вже у серпні наступного року зможуть побачити реалізовані проекти. Використання конкурсного проектування це один зі стовпів розвитку архітектури у світі. Світила архітектури теж починали з перемог у невеликих проектах.

Запрошення до конкурсу з благоустрою територій регіону молодих, активних, талановитих студентів – це нова парадигма перетворення життєвого середовища на доброзичливе до людини, запропонована суспільству владою.

?>
вверх