06.07.2023

Подяка та привітання БЄЛІКОВА АНАТОЛІЯ СЕРАФИМОВИЧА з Днем судового експерта України

Подяка та привітання
д.т.н., проф., заслуженого діяча науки і техніки України, судового експерта Міністерства юстиції України
БЄЛІКОВА АНАТОЛІЯ СЕРАФИМОВИЧА
з Днем судового експерта України

4 липня, відзначається професійне свято – День судового експерта України. Судова експертиза є одним із найважливіших засобів боротьби зі злочинністю, а також захисту прав і свобод громадян.  Плідна праця та високий професіоналізм, відданість роботі, принциповість завжди є запорукою у встановленні справедливості українського Правосуддя, захисту прав і свобод громадян, побудови правової держави.

З нагоди святкування дня судового експерта та з метою відзначення особистих досягнень у професійній діяльності Дніпропетровський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України вітає БЄЛІКОВА АНАТОЛІЯ СЕРАФИМОВИЧА зі святом за вагомий особистий внесок у розвиток судової експертизи, за сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків.

Бажаємо щастя, здоров’я, творчої наснаги, мудрості та рішучості, нових ідей, натхнення у всіх справах та починаннях. Нехай вдача та успіхи будуть Вашими постійними супутниками, а родинне тепло та затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

?>
вверх