04.08.2022

Подання заявки на вакансії стажистів в рамках ініціативи «#ScienceforUkraine»

Якщо Ви – український студент, зацікавлений у проходженні оплачуваного стажування протягом періоду 6 місяців у державному науково-технологічному дослідницькому центрі «VTT» у Фінляндії, тоді пропонуємо для Вас наступну інформацію:

Ми шукаємо трьох українських стажерів, які приєднаються до нас в рамках ініціативи «#ScienceforUkraine». Будь-який громадянин України може подати заявку незалежно від того, чи перебуває він вже у Фінляндії або в іншій країні за кордоном, чи ні. Науково-технологічний центр «VTT» запропонує Вам практичну підтримку з надання посвідок на проживання, а також у податкових і банківських питаннях для стажерів, а також візьме на себе вартість житла, якщо це необхідно.

Центр «VTT» є однією з провідних організацій прикладних досліджень у Європі. Нас об’єднує цікавість, пристрасть до навчання та мета: вирішити найбільші виклики нашого часу та перетворити їх на стале зростання та добробут. Наша міждисциплінарна спільнота, що складається з понад 2000 геніальних умів, зосереджена на створенні впливу за допомогою науково-обґрунтованих інновацій. Ви можете дізнатися про нас більше, ознайомившись з інформацією про дослідження «VTT» за посиланням.

Якщо ви зацікавлені приєднатися до центру «VTT», будь ласка, перегляньте інформацію про наші поточні вакансії в рамках ініціативи «#ScienceforUkraine». Ми щиро заохочуємо Вас подати заявку, якщо ви помітили вакансію, яка може відповідати вашому досвіду та інтересам! Подайте заявку, натиснувши на «подати заявку на цю вакансію» та виберіть посаду, яка вас цікавить.

Вільне володіння англійською мовою є обов’язковим для всіх посад.

Детальніше про можливості можна дізнатися на офіційному сайті «VTT» за посиланням.

?>
вверх