01.12.2022

Платформа «Labster» для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки відкриває нові можливості для України

Міністерство освіти і науки України та  «Labster»  – провідна платформа для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки, оголосили про співпрацю. Платформа «Labster» – світовий лідер з розроблення віртуальних навчальних симуляторів, завдяки яким успішно навчаються вже 5 млн. студентів та учнів 3000 навчальних закладів в 70 країнах світу.

Віртуальні симуляції на платформі доступні з таких галузей: анатомія та фізіологія; біохімія; біологія; біотехнологія; хімія; наука про землю; мікробіологія; фізика та інш.

Також 2 грудня об 11:00 годині відбудеться вебінар на тему: «Платформа «Labster»: використання віртуальних симуляцій у навчанні».

Головна мета – забезпечення доступу до якісного дистанційного та змішаного навчання на платформі «Labster», що надає безкоштовний доступ до своїх інтерактивних курсів до всіх шкіл, коледжів та університетів України.

Приєднатися до заходу можна за посиланням, а також буде доступна трансляція на фейсбук-сторінці МОН та ютуб-каналі Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти.

?>
вверх