22.03.2021

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ У СФЕРІ ЖКГ– ТРИВАЄ!

«ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ЧЕРЕЗ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМ ПІДГОТОВКИ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ АТЕСТАЦІЇ ЗА ФАХОМ «МЕНЕДЖЕР (УПРАВИТЕЛЬ) ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ (ГРУПИ БУДИНКІВ)»під таким гаслом у січні–березні 2021 року на базі Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій (ННІІОТ) ДВНЗ ПДАБА продовжили дистанційне навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації з напряму «Організація діяльності з управління житловим комплексом» (за програмою «Підготовки менеджерів (управителів) багатоквартирного будинку (групи будинків) та/або керівного складу підприємств ЖКГ, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу»).

Підвищення кваліфікації слухачів здійснюється за законодавчою нормою щодо обов’язкової професійної атестації «Менеджерів (управителів) житлового будинку (групи будинків)» чинною з 01 січня 2019 року.

19 березня 2021 року, напередодні ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, завершела  навчання група слухачів, які за термін навчання підвищили свою кваліфікацію та компетенцію, а саме:

  • організаційно-правові та економічні аспекти діяльності з управління та утримання житлового комплексу;
  • техніко-технологічні аспекти безпечної експлуатації та утримання житлового комплексу;
  • сучасні стандарти менеджменту та програмні засоби щодо управління та утримання житлового комплексу.

Слухачами курсів були особи, що мають керівний досвід в сфері ЖКГ (з відповідною базовою освітою) та мають досвід управління будинками ОСББ (перевагу мають практики з досвідом управління будинком); керівники підприємств та фізичні особи-підприємці, що займаються суміжною діяльністю з утримання будинків та прибудинкових територій. До групи слухачів об’єднались представники м.Вінниці, м.Києва, м.Львова, м.Одеси.

По закінченню навчання було складене підсумкове тестування у форматі «on-line» та видані свідоцтва про підвищення кваліфікації. Це свідоцтво – є підстава для подальшого отримання Кваліфікаційного сертифікату та підтвердження отриманої компетенції, пов’язаної з фахом  «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

Дякуємо за співпрацю організаторів цього навчання: ректора ПДАБА Савицького Миколу Васильовича, директора ННІІОТ Махінька Миколу Миколайовича та провідного фахівця відділу підвищення кваліфікації ННІІОТ Подедворну Світлану Михайлівну, представників Навчальний центр «ЕМАУ-Академія» м. Київ, представників органу сертифікації персоналу Сертифікаційного центру «СТАНДАРТ» м. Київ, представників органу сертифікації Асоціації незалежних експертів «Укрексперт» м. Київ.

Директор ННІІОТ  

Микола МАХІНЬКО

Відділ підвищення кваліфікації ННІІОТ

?>
вверх